Amelie Garnås


På väg till Skogås Centrum (som förövrigt är väldigt deprimerande) såg Cecilia och jag fashion på långt håll. Det var Amelie och jag var redo med mobilkameran. Kolla brillorna! Jackan! Stövlarna! Och örhängena och klubban som matchar perfekt. Väldigt fashion samtidigt som det inte alls var påtvingat! Riktigt bra outfit.

Amelie, kommentera gärna och berätta mer om vad du hade på dig! Ovan som jag är att blogga om andra så glömde jag helt att fråga var allt detta var införskaffat! Men jag tvingade henne i alla fall att posa, jag menar kolla fötterna.

PoK Cecilia

High Heels


Kollade på high heels när jag och min medmodebloggerska Cecilia var och shoppade i torsdags. Dock så besitter jag inte hennes fantastiska förmåga och spontan shoppa, sen så såg jag tyvärr ut som en hooker i Topshops skor. Så det blev inga heels. Dessutom så bangar jag alltid ur när jag bestämt mig för ett par heels. Ångrar fortfarande ibland bittert att jag inte de sjukt billiga sjukt snygga Primark skorna som jag hittade i London i augusti (emma, varför övertygade du mig inte lite mer att jag skulle ha köpt dem! gaah!). 

Så min taktik för att våga köpa heels är att jag ska lära mig att gå i heels innan. Så idag så spatserade jag runt hemma i ett par babyrosa wedins skor med hyffsat jätteaslåg klack. När jag sedan rådfrågade min mor om hur det såg ut så sa hon att det var "Det ser riktigt bra ut, mycket bättre än förrut" (jag tänker YEEEESSSS, 10 cm klack here I come very soon indeed). Lite senare vid middagen så säger min far "haha, fan, du ser ju ut som Pernilla Wiberg och dom där när du går runt i de där!". Han syftade då på att jag gick lite hjulbent och med för böjda ben. Precis så som vilken valfri kvinnlig idrottare ser ut på Idrottsgalan.



POK Cecilia


Impulsshoppande

Jag och medbloggerskan Cecilia var ute och gjorde staden idag. Vi fixade med flaket och sådär (som kommer bli så himla fashion...) och sen så ville hon titta på skor. Så det gjorde vi, men några skor fick vi inte med oss hem. Jag råkade dock köpa en ursöt väskaHM. Var får jag pengarna ifrån undrar ni kanske och det undrar jag med...


Dagens outfit var förövrigt mitt nyinköpa baslinne, min  coola magtröja/jacka/snygging och acnejeansen. Nu är det såhär va att de börjat sälja en tröja mycket lik min på HM, men jag var först. Min är, som ni alla vet, från Lindex barnavdelning, tro inget annat. Men vem kan klandra HM för att ta in detta i sin hippa ungdomsavdelning då de sett mig i en liksom...

Och tack till Tom som äntligen presterade! Som vi har väntat! Han klarade det nästan helt själv!  Vad tycker ni, klarade han jobbet?

PoK Cecilia

Gästblogg: Världens bästa Tom (jag fick en tia för att göra det här)

som en sann modebloggare bloggar jag med små bokstäver och mycket punkter. och innåtpekande fötter. för några dagar sedan släpptes bomben som har skakat om världen. världens kanske bästa man. liam gallagher. har startat ett eget klädmärke. pretty green heter märket och om vi bortser från det uppenbart briljanta i att ta sitt märke efter en låt av the jam ("in swedish the jam means sylt, like jelly") så är det mest fantastiska av allt liams frisyr. alternativt hans säljteknik. på en video på youtube kan vi höra hur vår gode liam säger att man ska ge fan i att köpa något ur hans kollektion om man inte tycker om det. tillsammans med en snaggfrisyr med polisonger som är tvinnade runt hans öron likt spunnet socker så har vi ännu ett mästerverk från alles vår liam. kläderna kommer naturligtvis vara fantastiska. jag har redan bränt alla kläder jag äger för att helt kunna leva i en pretty green-kollektion.



"Would Oasis have been succesful without Noel?"
"No....but that's like saying "Would Jesus Christ have been a fucking pervert if he had a crisp packet on his head? No one knows"

fred.

Klänning

Nu har bilddagboken äntligen skärpt sig så det är dags för nya tag. För att fira detta var jag och shoppade loss lite på HM fast jag egentligen inte alls har råd. Hem fick jag med mig ett väldigt basic vitt linne, en svart, lite mer party top och en mycket söt klänning.

Här är en bild på klänningen. Varför jag ser så koncentrerad ut beror på att jag inte hade linser på mig och därför inte såg ett piss. Det var jobbigt att fotografera. Det enda felet med denna klänning är att jag måste skaffa mig en sån där axelbandslös BH, men det är nog egentligen på tiden...

PoK Cecilia

Sanningen

Nu kommer den. Anledningen till varför jag inte ger er fashion.

Bilddagboken laddar inte upp mina MMS, och jag kan itne få in bilder på datorn på annat sätt. Jag vill inte lägga upp inlägg utan bilder då alla mina inlägg som jag har i mitt huvud är väldigt beroende av sina bilder.

Kan väl dock passa på att berätta att jag köpt en klänning igår. Ee liten svart en, ni vet en sån som alla ska ha. Fast mer fahsion.

poK Cecilia

RSS 2.0