SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT BLI SLIMMAD TILL BEACH 09

Jag och min medmodebloggerska Cecilia är väldigt busy women som springar på fashion events dagarna i ända. Igentligen så ska och bör detta inte gå ut över bloggen. Men nu har det gjort det. Jag är från djupet av mitt hjärta fruktansvärt ledsen för detta, alla ni små trogna söta cupcakes som läser. Jag känner skuld just nu om ni är i tillfälligt fashion-confusion and like don't really now what's hot and whats not for the very moment and if you feel fashionally messed up.


DÄRFÖR TÄNKER JAG NU GOTTGÖRA DETTA GENOM ATT GE MITT BÄRSTA TIPS INFÖR BEACH 09 





Dumle Kakor

3 dl              Vetemjöl
1 dl              Socker
1 tsk            Bakpulver
2 dl              Flytande Arla smör/ rapsolja
12 st            Dumle Original
1 st              Ask Noblesse Original

Blanda Vetemjölet, sockret, bakpulvret och det flytande smöret till en smet. Utav smeten ska man sedan forma 24 stycken bollar och lägga kakformar (bullformar) på en form. Om smeten skulle vara för lös för att man ska kunna forma bollar ös bara i lite mer mjöl.
Efter detta ska man skära upp Dumlen i halvor och sedan ska man trycka ner en halv dumle i varje boll.

Sedan ska kakorna gräddas mitt i ugnen i 10 minuter på 200 grader.

När du tagit ur kakorna från ugnen så lägger du snabbt en Noblesse choklad på varje kaka och låt sedan dessa smälta ner.
Förvara kakorna svalt gärna i kyl eller frys.

Kakorna är som allra godast att äta när de kommer direkt ifrån kylen/frysen.






Ät och njut och så kommer du se hur kurvorna kommer att forma sig absolut fantastiskt fram till Beach 09!


POK Cecilia

Peruk


Fredag. Cecilia och Fahmina var med mig och drack lite vin och så. Cecilia hade med sig en peruk som jag snodde åt mig fort som saten. Mycket snygg om jag får säga det själv. Sen så har jag ett bra hår för peruker, då det är kort och inte syns igenom. Jag funderar på att skaffa en peruk eller två. Det är kul och fashion med variation.

PoK Cecilia

Flatfrisyren


Flatfrisyren har nu blivit ganska gullig. Jag blev klippt igårkväll av Lyra, och sen nu idag har jag blonderat mig lite va men det är fortfarande mycket brunt men det är ganska spännande. Om det växer nån centimeter eller två kan jag klippa bort en del till. Man måste kunna leka lite med sitt hår. Det ser ganska fräscht ut.

Det som är mest spännande är att jag inte har en aning om hur det ser ut bakifrån.

PoK Cecilia

kändismagnetifiserade vänner man har

Egentligen så hade jag och min medmodebloggerska Cecilia sagt att vi skulle dissa att blogga om detta, men jag kan bara inte låta bli. För ...




LET'S DANCE-MATILDA frukostlattade på samma fik som Robyn i måndags!



       Robyn


Let's Dance-Matilda och ena halvan av Style by ceciliacecilia 2007.
Vi är dock lika besvikna på Let's Dance-Matilda att hon inte fotade eller
gav oss en utförlig rapport om Ropyns outfit. Suck.
Stylebyceciliacecilia-Cecilia har by the way en komplett outfit från Primark.




Ni får gärna kommentera vilken pose ni tyckte var bäst/mest fashion från inlägget under. Vilka poser vill/tycker ni att vi ska göra framöver? Är det någon som ni saknar? Har ni förslag på nya kreativa fashion poser?

Hur som helst är bilderna i förra inlägget från vårat modelluppdrag från Berlin Fashion Week S/S 2008 som vi fick personligen utav Tyra Banks. Vi skulle egentligen varit med i dagens avsnitt utav Top Model, då modellerna skickas iväg till Amsterdam (uups det skulle jag ju inte sagt tihihi) men pga andra topphemliga fashionuppdrag vi har så kunde vi inte medverka.

POK Cecilia

BERLIN FASHION WEEK S/S 08













POK Cecilia

"Asså shit kolla, kolla, KOLLA, där borta står ju Stylebyceciliacecilia-Cecilia!"

Min medmodebloggerska Cecilia har, som ni ser här på bloggen, hängt en hel del med kändisar och varit med på TV på sistone.
Det är bara, kan jag säga, en tidsfråga tills det att man ser min medmodebloggerska Cecilia hänga på alla Stureplans inneställen med sina glamorösa kändis/socialitets vänner och smutta lite på ett glas champange och shaka loss med sina sylvassa klackar medans vi andra får böna och be bara för att få komma in på stället.

Alla som redan nu är avundsjuka på mig för att jag känner min medmodebloggerska Cecilia kan ju bli lite mer avundsjuka då jag och min glamorösa stil/mode/skönhetsmedvetna medmodebloggerska Cecilia ska vara roommies i London och shoppa dagarna i ända när vi ska dit i April! Självklart kommer en fashion rapport därifrån!

Räkna med att se mer utav min medmodebloggerska Cecilia i framtiden på din dator, TV, radio, tidning och på mingelsidor



Jag och min medmodebloggerska Cecilia
modelluppdag av Top model Deutschland i Berlin
Min medmodebloggerska Cecilia  är kändis där också.



PoK Cecilia

RSS 2.0